top of page

AKTUELLT - Terminsträning, Stilla Retreat & Festivaler

Urkultfestivalen i Näsåker den 4-6 augusti

Hjärtats Qigong på Kvinnominnemuseet


 

Ängsbacka, Molkom, Värmland den 9-14 augusti

Hjärtats Qigong varje morgon i Strawbalehouse på Sexsibilityfestivalen
 

Terminsträning: Måndagar kl 19-20.15

på Kvinnominnemuseet, Näsåker.

Allt gratis provapå för nya. Terminskort 1700 kr eller drop in 150 kr. 125 kr för medlemmar i Kvinnominne

 

Stilla retreat för kvinnor 17-20 augusti 2023, Skogsnäs, Ramsele


Längtar du efter stillhet och ro, efter att få landa i ditt hjärta och lyssna inåt? Längtar du efter tystnad och systerskap, att få njuta av naturen, skogen, bäckarna och känna vinden i ditt ansikte? Då är en stilla retreat för kvinnor något som bör passa dig.


Vi träffas vid en enkel middag på torsdagskvällen, mediterar och delar i cirkeln och går in i tystnad när vi säger godnatt. Vi lämnar bort mobiler, datorer, klockor och böcker och låter sedan fredagen till söndagen vara i stillhet med qigong, stilla och dynamiska meditationer, andning, skogspromenader mm. Du hittar din egna meditationsplats ute i naturen och kan i tystnad och ro lyssna till ditt hjärta. Vid behov kan du träffa någon av ledarna och prata. Vi lämnar tystnaden vid lunch på söndagen och tar farväl av varandra vid eftermiddagsfikat.


GRÖNA HUSET

Gröna Huset är beläget i Skogsnäs i den västra delen av Ångermanland. Det är omgivet av tysta vidsträckta skogar och i den orörda naturen kan man höra bäckarnas brus och fåglarnas sång.


Gröna Huset är ett personligt hotell med 7 dubbelrum, 3 enkelrum, matsal, stort konferensrum, bibliotek, balkong och en vacker trädgård. Varje rum är individuellt formgivet och inrett för att avspegla en liten del av världens alla kulturer och i vårt kök möts världens olika matkulturer. Grunden för all matlagning här är slowfood där råvarorna till största delen kommer från lokala producenter. Det är egenodlade råvaror eller så är det hämtat från våra resor.


LEDARE

Ledaren Isis Ingrid Frideborgsdotter är journalist, författare, qigonglärare, coach, akupressör, taomassör och undersköterska. Hon har drivit centret Heart & Hand – Isis Gudinnetempel på Söder i Stockholm liksom Retreatcentret Himlagjord på Ramsö i Stockholms skärgård där hon hade tysta retreater, taomassagekurser, kvinnokurser, qigongkurser mm. Isis har haft cirklar, kurser och coachat kvinnor i 25 år. Hon brinner för fred på jorden och tror att vi behöver börja med oss själva för att nå dit. Kärlek och systerskap, trygghet och närvaro är hennes ledord.


Assistenter är Olga MadhuKrikun, andnings/stresspedagog och meditationsledare och Julia Rubulis som har assisterat och medskapat många av Isis kvinnokurser.NÄR?

Datum: Torsdag den 17 augusti kl. 18.00 till söndagen den 20 augusti 2023.


UPPLÄGG

Såhär kan en dag se ut (obs - preliminärt - kan ändras)

08-09.30 Hjärtats Qigong

07-10 Brunch

11-12 Egen meditation

12-14 Qigong/andning/meditation/dynamisk meditation

14.30 Fika

15-17 Egen meditation ute i naturen på din plats. Alternativt gående meditation i skogen.

17-19 Middag

19-21 Kvällsamling/meditationKontakta mig för anmälan.

Välkommen!

Ingrid Isis FrideborgsdotterComentarios


bottom of page